Pr' Komarjevihs Gin
De kleine familieboerderij van de Pr' Komarjevihs is actief sinds 1850. De hoofdactiviteit op de boerderij is de productie van Teran-wijn en cognac. Wij streven naar een maximale zelfvoorziening en daarom telen wij ook groenten, kruiden, pepers, fruit en andere zaken, die wij vervolgens verwerken tot zelfgemaakte jam, warme sauzen, sappen etc. Wij houden ons ook bezig met de bijenteelt. Momenteel zijn we het meest trots op onze Komarjev Gin A+, die wordt gedistilleerd in een 150 jaar oude distilleerketel volgens het London Dry-proces, en die in Londen prestigieuze prijzen heeft gewonnen ( World Gin Awards 2023 en 2024). Al het bovenstaande kunt u proberen in ons proeflokaal, waar u de authenticiteit van de Karst zult voelen.
Komarev Gin A+ 43% vol
Onze eerste London Dry Gin, waarmee we je de Karstregio willen brengen. De focus van de smaak ligt op jeneverbessen, vergezeld van een lichte toon van rozemarijn, de bedwelmende smaak van kastanje, de aardse toets van engelwortel en de frisheid van koriander en citrusvruchten. Hij ontving een gouden medaille op de WGA van 2023 en de WGA van 2024.
Komarjev Medeni Gin B+ 30% vol
We hebben onze Komarjev Gin A+ verrijkt met lokale Karsthoning en de smaak verbeterd met enkele andere Karstkruiden (lavendel, salie). Het resultaat is een zoete honingjenever, die geclassificeerd is als likeur. Ideaal voor winterse verwennerij.
Komarjev Staran Gin AB - 43% vol
Komarjev Gin A+ heeft 4 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. Naast alle basiskwaliteiten wordt hij geperfectioneerd door een delicate smaak met vanilletonen en een amberkleur. Hij ontving een zilveren onderscheiding op de WGA 2024.