Krasno

Krasno

 

Witte en rode wijn Krasno onderscheiden zich door hun rijke structuur en frisse aromatische profiel, zodat ze een breed scala aan gerechten bestrijken. De gastronomische lijn wordt aangevuld met gestructureerde Rebula Krasno, gerijpt in grote eiken vaten, en rode wijnen, Merlot Krasno, een rijke wijn van dieprode kleur met een breed scala aan fruitaroma's, Pinot Noir Krasno, die aangenaam zacht en vol is met mooi uitgedrukte tannines en Syrah Krasno, met een iets extravaganter, kruidiger karakter.

 

Krasno Blanc

PARAMETERS:

Jaar:2020
Alcohol:13,0% vol
Suiker:Droog

 

UITERLIJK, GEUR EN SMAAK

Uiterlijk: strogeel met goudgele tinten.
Aroma: Zachte aroma's van rijp wit fruit, kruiden en wilde bloemen.
Smaak: Duidelijk mineraal, vol, met een lange afdronk.

 

SOMMELIER RAADT AAN

Voor eten: Groenterisotto's, diverse visgerechten, viscarpaccio en gekruid wit vlees.
Verouderingspotentieel: Tot 3 jaar.
Temperatuur: 12°C.

Krasno Rebula

PARAMETERS:

Jaar:2019
Alcohol:13% vol
Suiker:Droog

 

UITERLIJK, GEUR EN SMAAK

Uiterlijk: Diepgeel met een gouden tint
Aroma: doet denken aan mediterrane citrus en cederhout - afgerond met een delicaat aroma van vanille en verse broodkorst.
Smaak: Elegant, fris en harmonieus. Zachte noot van zoete tannines in lange daling.

 

SOMMELIER RAADT AAN

Voor eten: Verfrissende salades, witte zeevruchten en visgerechten, risotto met groenten en pasta met groentesauzen.
Verouderingspotentieel: Tot 8 jaar
Temperatuur: 12 ˚C

Krasno Pinot Noir

PARAMETERS:

Jaar:2019
Alcohol:13% vol
Suiker:Droog

 

UITERLIJK, GEUR EN SMAAK

Uiterlijk: Diepe, robijnrode kleur met een baksteentint
Aroma: Rijp rood fruit, bessen
Smaak: Rijp fruit, mooi uitgedrukte tannines. Aangenaam zacht, vol, met een warme toon in de mond.

 

SOMMELIER RAADT AAN

Voor eten: Ganzenborst, tonijn, risotto met champignons, gerookte zalm
Verouderingspotentieel: Tot 10 jaar
Temperatuur: 12-14˚C

Krasno Orange

PARAMETERS:

Jaar:2019
Alcohol:13% vol
Suiker:Droog

 

UITERLIJK, GEUR EN SMAAK

Uiterlijk: licht koperkleur met amberkleurige tinten
Aroma: Kweepeer, rijpe peer, gebakken Brda pituralka, we merken tijm.
Smaak: Duidelijke mineraliteit, citrusvruchten en tijm. Zachte zoete tannines en een lange, frisse en aanhoudende afdronk, afgerond met geroosterde amandelen.

 

SOMMELIER RAADT AAN

Naar het eten: Pittig geroosterde vis en kip, Aziatisch eten, past uitstekend bij geroosterde kastanjes.
Verouderingspotentieel: 5 tot 10 jaar
Temperatuur: 12 - 14˚C

Krasno Merlot

 

PARAMETERS:
Jaar:2018
Alcohol:13,5% vol
Suiker:Droog


UITERLIJK, GEUR EN SMAAK
Uiterlijk: Diepe, robijnrode kleur
Aroma: Rijp fruit, na pruimenjam en chocolade
Smaak: Vol, heeft een zachte textuur en een aangenaam lang en warm afdronk


SOMMELIER RAADT AAN
Naar eten: Rood vlees in alle vormen, belegen kazen
Verouderingspotentieel: Tot 8 jaar
Temperatuur: 14 ˚C

Krasno Syrah

PARAMETERS:

Jaar:2016
Alcohol:12,5% vol
Suiker:Droog

 

UITERLIJK, GEUR EN SMAAK

Uiterlijk: Donker robijnrood met een vleugje koffie.
Aroma: Kruidig-kruidig ​​karakter dat doet denken aan zwarte peper, munt en dennenhout. Op de achtergrond ontmoeten we een aangename geur van violette bloemen, een zachte fruitige noot van bosbessen en pruimen en cacaoroom.
Smaak: Vol en soepel in de mond. Vertrek licht kruidig ​​met een aangename zijdeachtige tint.

 

SOMMELIER RAADT AAN

Naar eten: Een ruime keuze aan pittige vleesgerechten. Wij raden het aan bij biefstuk met groene peper, steaks in peper- of knoflooksaus, geroosterde lever in wijnsaus met anijs en munt, Florentijnse biefstuk en pittige rijpe kazen.
Verouderingspotentieel: Tot 5 jaar.
Temperatuur: 16-18 ° C

 

Krasno Red

PARAMETERS:

Jaar:2020
Alcohol:13,0% vol
Suiker:Droog

 

UITERLIJK, GEUR EN SMAAK

Uiterlijk: Robijnrood met een paarse noot.
Aroma: doet denken aan bramen en rode kersen, met een grasachtige noot.
Smaak: Medium body, heeft een zachte textuur en mooie lengte.

 

SOMMELIER RAADT AAN

Naar het eten: Het past perfect bij gegrilde en gegrilde steaks, wildgerechten, Florentijnse steak en kazen van gemiddelde leeftijd.
Verouderingspotentieel: Tot 4 jaar.
Temperatuur: 14 - 16°C.