Puklavec

Puklavec

 

 

Puklavec Sipon

 

Sipon is onze inheemse variëteit en onze trots. Het is medium-body met een aangename frisheid en een bloem die doet denken aan citrus en appel. Het wordt gekenmerkt door een aangename zuurgraad en een rijke smaak.

 

Past goed bij het eten van tonijn en gezouten vleesproducten. Het past ook goed bij salades.

Puklavec Sauvignon

 

Rassenkarakteristiek en typisch. De druiven zijn op een natuurvriendelijke manier geteeld op toplocaties. Sauvignon is medium-body, mineraal en fris. Het onderscheidt zich door een intense variëteitsbloem, waarin we de aroma's van citrus en vlier kunnen herkennen.

 

Lekker bij het eten van vis en salades.

Puklavec Rose

 

Rose Puklavec is een uitstekend voorbeeld van een rose wijn gemaakt van Pinot Noir. De druiven werden gedurende 6 uur kort koud gemacereerd. De wijn is extreem licht, drinkbaar en fruitig. Frambozen, aardbeien en bosvruchten zijn goed te herkennen aan de smaak. Een wijn die je zeker zal onthouden.

 

Rosé is altijd de juiste combinatie met gerechten met verschillende smaken, waarvoor het anders moeilijk zou zijn om de juiste wijn te kiezen. Het past perfect bij salades met verschillende toppings, maar ook bij pasta en risotto.