Mousserende wijn
Hier zijn de 5 mousserende wijnen van FM, Klet Brda,Pullus, Bagueri en Fervin.
FM Furja
Intens fruitige mousserende wijn, geschikt voor dagelijks gebruik, als aperitief of bij lichte snacks. Geproduceerd van de Malvasia- en Pergulin-variëteiten volgens de speciale gemodificeerde tankmethode - voorouderlijke methode.
WIJNTECHNOLOGIE: Handgeplukte druiven. Ontstelen en onmiddellijke zachte persing van de druiven. Fermentatie in roestvrijstalen tanks. Tegen het einde van de primaire gisting werd de wijn verplaatst in roestvrijstalen druktanks. Er ontstond 6-8 bar CO2-overdruk. Gefilterd voor het bottelen.
AANBEVOLEN TEMPERATUUR: 6-8°C
VINTAGE: 2019
VERS: 50% Istrische Malvasia, 50% Pergulin
ALCOHOL: 11.00 vol. % alk.
SUIKERNIVEAU: Extra droog
VEROUDERINGSPOTENTIEEL: Tot 3 jaar
WIJNDISTRICT: Wijnbouwland Primorje, subregio Vipava Valley
OOGSTEN: Met de hand geplukt
Klet Brda Rebula
UITERLIJK, GEUR EN SMAAK
SOMMELIER RAADT AAN
Pullus Penina
Witte droge mousserende wijn
Speelsheid, sprankeling en, als dat nodig is, een beetje
extravagantie zijn de belangrijkste kenmerken van de
mousserende wijnen van Pullus. Onze mousserende wijnen versterken hun karakter
door het concept van smaak, en zijn bedoeld om van te
genieten, hetzij met lekker eten of alleen bij
het vieren van belangrijke evenementen, het proosten op een romantische
avond, of wanneer u denkt dat u het verdient.
Bagueri Rose
UITERLIJK, GEUR EN SMAAK
SOMMELIER RAADT AAN